Echipamente

Pentru mai multe detalii despre categoriile de mai jos,  puteti consulta site-ul https://www.lincolnelectric.com/

MIG AND FLUX-CORED WELDERS

Surse de alimentare industriale recomandate pentru aplicații grele.

STICK WELDERS (SMAW)

Aparate de sudura care pot fi folosite in interior sau exterior pentru grosimi si materiale diferite.

ADVANCED PROCESS WELDERS

Sursele de energie Power Wave® oferă forme de undă discrete pentru o performanță optimă a arcului pe o varietate de materiale.

SEMIAUTOMATIC WIRE FEEDERS

Alimentatoarele de sârmă cu sisteme de acționare cu două sau patru role oferă kilometri de sârmă de sudură cu arc în magazin sau la șantier.

PLASMA CUTTERS

Freze de plasmă pentru tăierea materialului conductiv în câteva secunde. Alegeți un model potrivit pentru grosimea tipică a materialului.

WELDING GUNS AND TORCHES

Pistoale de sudură pentru aplicații speciale de proces MIG, cu miez de flux, aluminiu, robotizate și auto-ecranate.

Pistoale și torțe de sudură

WELD FUME CONTROL

Soluții de extracție a fumului de sudură de la modele portabile și staționare la sisteme de mediu la nivelul întregii plante.

TRAINING EQUIPMENT

Instruiți sudorii mai repede, reduceți costurile materialelor și faceți educația sudării distractivă cu sistemul de formare a sudurii cu arc de realitate virtuală VRTEX® 360.

TIG WELDERS (GTAW)

Proiectat și proiectat pentru durabilitate. Sudorii AC și DC TIG de la Lincoln Electric sunt portabili și sunt ideali pentru aplicații critice.

MULTI-PROCESS WELDERS

Sudorii multi-proces versatili sunt ideali pentru aplicații de fabricație grea.

ENGINE DRIVEN WELDERS

Sudorii acționați de motor combină sudarea în curent alternativ și / sau în curent continuu cu puterea generatorului de curent alternativ, chiar și în cele mai dificile medii.

SUBMERGED ARC EQUIPMENT

Sudorii cu arc scufundat sunt montați pe grinzi, tractori portabili sau semiautomati pentru medii de fabricație grele.

WELDING GEAR & TOOLS

Îmbrăcăminte de protecție personală pentru sudori, inclusiv jachete de sudură, mănuși și căști de sudură, precum și o gamă largă de instrumente de sudură.

Lincoln Electric oferă o linie completă de distribuire a firelor de sudură și echipamente de sprijin pentru celule de sudură.

EQUIPMENT ACCESSORIES

Accesoriile de sudură includ caracteristici opționale robuste pentru echipamentul dvs. Lincoln Electric, inclusiv cărucioare, huse și truse.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.