Despre noi

Prezentarea companiei

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu firma Excor Serv este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente si materiale pentru sudura.

Acoperim cu succes domeniul echipamentelor si aparatelor pentru sudura , partea de service garantie si post garantie dar si colaborarea cu LIncoln Electric este o dovada a eficientei si modului in care ne folosim resursele.
Alte domenii de activitate :

TEVI

PRODUSE CHIMICE

Suntem prima optiune in domeniul sudurii din Judetul Valcea si ne imbunatatim constant serviciile cu ajutorul dumneavoastra.

Viziune, misiune si valori

Incepand cu anul 2010, am dezvoltat un nou domeniu de activitate: comercializarea de echipamente de sudura, accesorii si consumabile pentru sudura.

Suntem distribuitori autorizati ai produselor LINCOLN ELECTRIC.

Datorita expertizei noastre, reusim sa asiguram servicii de garantie si post garantie pentru ecipamentele de sudura Lincoln Electric. Atelierul nostru propriu este foarte bine dotat pentru a asigura aceste servicii iar colegii nostri va pot asigura ca aparatele de sudura care pleaca din atelier sunt testate si indeplinesc toate conditiile de functionare.

Pe langa profesionalismul pe care l-a perfectionat in timp , instruindu-si oamenii in domeniul sudurii si a echipamentelor de sudura, firma Excor Serv dispune si de o retea de infrastructura si o logistica bine puse la punct. Satisfactia dumneavoastra in privinta desfasurarii relatiilor de colaborare este foarte importanta pentru noi.

Asiguram atat transportul produselor si echipamentelor noastre cat si cantacte directe cu inginerii si tehnicienii nostri.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.