CONSUMABILE

Pentru mai multe detalii despre categoriile de mai jos,  puteti consulta site-ul https://www.lincolnelectric.com/

STICK ELECTRODES

Pentru aplicații de sudare din oțel ușor și slab aliat. Prezintă tipuri de acoperire celulozică, rutilă și cu conținut scăzut de hidrogen.

TIG WIRES

Gama de lungimi de tăiere concepută pentru a oferi un aspect optim al mărgelelor la sudarea TIG pe o varietate de grade de oțel.

MIG WIRES

Începe cu oțel de cea mai înaltă calitate și produce un nivel ridicat de consistență, alimentabilitate și performanță de arc.

SUBMERGED ARC CONSUMABLES

Conține o varietate de fluxuri și fire care pot fi asociate pentru a îndeplini orice cerință de sudare specifică industriei.

CERAMIC BACKING MATERIAL

Conceput pentru a oferi un contact de suprafață topită care susține rădăcina de sudură și se eliberează atunci când metalul se răcește.

FLUX-CORED WIRES

De la scopuri generale, până la proiecte avansate de sudare Lincoln Electric oferă fire cu miez de flux care îndeplinesc și depășesc cerințele de performanță. Diversele dimensiuni ale bobinei și ambalajul ajută la producerea sudurilor excelente, chiar și în cele mai exigente condiții de lucru.

AUTOGENOUS WIRES

Lansete pentru sudarea cu gaz oxietilenic

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.