ACCESORII

MAI MULT CONFORT ȘI SIGURANȚĂ PENTRU SUDORI

Printr-o ofertă completă de echipamente individuale de protecție, precum și de unelte și accesorii dedicate aplicațiilor de sudare, obiectivul nostru este de a crea mai mult confort și siguranță pentru sudor. Portofoliul este o selecție atentă de produse de calitate, inclusiv:
  • Torte de sudură și consumabile
  • Echipament de protecție personală
  • Alte scule și accesorii pentru aplicații de sudură.

DE AICI PUTETI DESCARCA CATALOGUL 2020 WELDLINE by Lincoln Electric
 

LIQUIDS & SPRAYS

Gama completa de produse chimice care va va ajuta cu detectarea fisurilor si controlul scurgerilor, spray anti-stropi precum si produse de curatenie si detartraj pentru otel.

 SUPORTURI CERAMICE

Gama noastră de suporturi ceramice vă permite să construiți o rădăcină de sudură mult mai eficientă fără șlefuire fără șlefuire fără re-sudare fără prelucrare, cu un spațiu larg de rădăcină, cu o grosime mai mare a rădăcinii, permite un curent de sudare mai mare pentru hotpass

UNELTE PENTRU SUDURA

In portofoliul nostru gasiti o gama variata de unelte atat cele mici de mana cum ar fi ciocanele sau clesti cat si electrozi, cleme, cuptoare si multe altele.

 

 WELDING APPAREL

Protectie personala pentru sudori , include jachete de sudura, casti, sorturi pentru sudura, manusi, pantofi.

DISCURI PENTRU TAIERE & MACINARE.

Discuri de inalta calitate pentru operatiuni de taiere si slefuire.

 

SUDURA CU GAZ

Sudura cu gaz necesita foarte multe accesorii diferite :FLASHBACK Descărcătoare, cuplare rapida si furtunuri de cauciuc.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.